Publicado el Deja un comentario

Publicat l’actualització del diccionari de jardineria i paisatgisme del TERMCAT

 

 

 

El TERMCAT difon l’actualització anual del Glossari de jardineria i paisatgisme amb els termes dels glossaris de les Normes tecnològiques de jardineria i paisatgisme publicades per la Fundació de la Jardineria i el Paisatge durant el 2017.

Aquestes normes són la NTJ14F Manteniment de plantacions herbàcies i similars, i la NTJ16L Prevenció i control de la proliferació i disseminació de legionel·la en instal·lacions del sector de la jardineria i el paisatgisme

Accedeix a la notícia publicada pel TERMCAT: Es difon l’actualització anual del Glossari de jardineria i paisatgisme.

El Glossari de jardineria i paisatgisme és fruit de la col·laboració entre la Fundació de la Jardineria i el Paisatge i el Centre de Terminologia TERMCAT per difondre en línia i de manera unitària la terminologia continguda en cadascun dels glossaris annexos de les Normes tecnològiques de jardineria i paisatgisme.

Accedeix al Diccionari en línia a: TERMCAT, CENTRE DE TERMINOLOGIA; FUNDACIÓ DE LA JARDINERIA I EL PAISATGE. Glossari de jardineria i paisatgisme [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2016-2018. (Diccionaris en Línia).

© Autoria: TERMCAT, Centre de Terminologia; Fundació de la Jardineria i el Paisatge
© Edició: TERMCAT, Centre de Terminologia, 2016-2018

Publicado el Deja un comentario
Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *