Opcions de patrocini

Amb el teu patrocini ens ajudes a garantir la continuïtat de les Normes Tecnològiques de Jardineria i Paisatgisme

Les Normes Tecnològiques de Jardineria i Paisatge, més conegudes com les NTJ, són una referència en el sector, establint criteris objectius enfocats cap a la millora de tots aquells professionals de la jardineria i el paisatgisme que requereixen d’un material sòlid per fonamentar els seus projectes.

Per què relacionar la teva marca amb les Normes Tecnològiques de Jardineria i Paisatgisme

  • Les NTJ són una referència imprescindible que fomenten la professionalitat i bones pràctiques en sector de la jardineria i el paisatgisme, sent les úniques existents d’aquestes característiques a tot l’Estat espanyol.
  • Les NTJ s’editen en català i castellà i es distribueixen tant en edició impresa com en versió online. Compten amb subscriptors repartits per tot el territori espanyol, el que ofereix a les empreses major difusió dels seus productes i / o serveis.
  • Les NTJ fomenten la qualitat i la seguretat, faciliten la tasca als responsables tècnics i incrementen la imatge de professionalitat i el prestigi del sector.
  • Les NTJ ofereixen la possibilitat de vincular la seva marca amb un producte de prestigi per als professionals que es relacionen amb el sector de la jardineria i el paisatge, ja que neixen del consens general de professionals de diferents sectors d’activitat editant sota la premissa del rigor i la serietat de continguts, redactant amb claredat i gran facilitat d’interpretació i d’ús.

Tarifes de preus patrocini puntual de les Normes Tecnològiques (NTJ) | Inserció d’anunci a color

Opcions de patrocini

Contacta amb nosaltres a través del nostre formulari de contacte i et farem una proposta personalitzada.

Fundació de la Jardineria i el Paisatge . Telèfon 655 902 883 | Carme Garrido ( carmegarrido@ntjdejardineria.org )