NTJ 12S Part 6 Obres de bioenginyeria del paisatge: Tècniques mixtes d’estabilització en àmbits fluvials

73,95 87,00 

Aquesta norma tecnològica és vàlida per a les tècniques mixtes d’estabilització de bioenginyeria del paisatge en obres de restauració en el sentit més ampli realitzades en àmbits fluvials.

Les tècniques mixtes d’estabilització en els treballs de bioenginyeria del paisatge fan servir estructures permeables de sosteniment o contenció que mitjançant diferents modalitats de tècniques permeten formar un parament frontal amb obertures o intersticis en els quals es disposen els materials vegetals vius, generalment espècies llenyoses, com són les tècniques de rotllades vives ripàries, enreixats vius, entramats vius, gabions vegetalitzats, rampes i esculleres vegetalitzades.

Accedeix a tota la familia de la NTJ 12 Restauració del paisatge.


Descripción

L’NTJ 12S PART 6 té les següents finalitats:

  • Establir els objectius generals de les tècniques mixtes d’estabilització aplicables en obres de bioenginyeria del paisatge d’àbit fluvial.
  • Definir les caracterítiques, principis i especificacions tèniques particulars de disseny i construcció de les tècniques mixtes d’estabilització aplicables en obres de bioenginyeria del paisatge d’àbit fluvial.
  • Fixar la terminologia relativa a les tècniques mixtes d’estabilització aplicables en obres de bioenginyeria del paisatge d’àmbit fluvial.
  • Servir de normativa tècnica o codi de bones pràctiques per a la redacció i execució de projectes de tècniques mixtes d’estabilització aplicables en obres de bioenginyeria del paisatge d’àmbit fluvial.

Any de publicació: 2016

Información adicional

Peso 0,350 kg
Dimensiones 21 × 0,5 × 29,7 cm
Formato

Edición impresa, Edición digital PDF, Consulta online

También te recomendamos…