NTJ 12S Part 4 Obres de bioenginyeria del paisatge: Tècniques mixtes d’estabilització de talussos

81,60 96,00 

Aquesta norma tecnològica és vàlida per a les tècniques mixtes d’estabilització i control de l’erosió de sòls en talussos, vessants naturals, terraplens o desmunts, i superficies degradades en obres de bioenginyeria del paisatge.

Les tècniques mixtes d’estabilització en els treballs de bioenginyeria del paisatge fan servir estructures permeables de sosteniment o contenció que mitjançant diferents modalitats de revestiments permeten formar un parament frontal amb obertures o intersticis en què es disposen els materials vegetals vius, generalment espècies llenyoses, com són les tècniques de palissades vives, biorotlles, enreixats vius, entramats vius, gabions vegetalitzats i murs vegetalitzats.

Accedeix a tota la familia de la NTJ 12 Restauració del paisatge.


Descripción

La NTJ 12S PART 4é les següents finalitats:

  • Establir els objectius generals de les tècniques mixtes d’estabilització de talussos en obres de bioenginyeria del paisatge.
  • Definir les característiques, principis i especificacions tècniques particulars de disseny i construcció de les tècniques mixtes d’estabilització de talussos en obres de bioenginyeria del paisatge.
  • Fixar la terminologia relativa a les tècniques mixtes d’estabilització de talussos en obres de bioenginyeria del paisatge.
  • Servir de normativa tècnica o codi de bones pràctiques per a la redacció i execució de projectes de tècniques mixtes d’estabilització de talussos en obres de bioenginyeria del paisatge.

Any de publicació: 2015

Información adicional

Peso 0,350 kg
Dimensiones 21 × 0,5 × 29,7 cm
Formato

Edición impresa, Edición digital PDF, Consulta online

También te recomendamos…