NTJ 12S Part 2 Obres de bioenginyeria del paisatge: Tècniques d’estabilització de sòls

76,50 90,00 

Aquesta Norma Tecnològica és vàlida per a les tècniques d’estabilització i control de l’erosió dels talussos, les vessants i les superfícies degradades en les obres de bioenginyeria del paisatge de restauració en el seu sentit més ampli realitzades en vessants naturals, riberes, terraplens o desmunts.

Derogació

Aquesta NTJ 12S PART 2: 2013 OBRES DE BIOENGINYERIA DEL PAISATGE: TÈCNIQUES D’ESTABILITZACIÓ DE SÒLS substitueix l’NTJ 12S PART 2: 1998 OBRES DE BIOENGINYERIA: TÈNIQUES D’ESTABILITZACIÓDE TALUSSOS, la qual queda totalment derogada.

Accedeix a tota la familia de la NTJ 12 Restauració del paisatge.


Descripción

L’NTJ 12S PART 2 té com a finalitats les segünts:

  • Recopilar i descriure les característiques, principis i especificacions tècniques particulars de disseny i construcció de les tècniques de bioenginyeria del paisatge d’estabilització superficial de talussos o vessants.
  • Fixar la terminologia relativa a les tècniques d’estabilització superficial de talussos en les obres de bioenginyeria del paisatge.
  • Servir de base tècnica per als projectes i execució de les tècniques de bioenginyeria del paisatge d’estabilització de sòls.

Any de publicació: 2013

Información adicional

Peso 0,350 kg
Dimensiones 21 × 0,5 × 29,7 cm
Formato

Edición impresa, Edición digital PDF, Consulta online

También te recomendamos…