NTJ 15J Bones pràctiques ambientals de la jardineria i el paisatgisme

72,25 85,00 

Aquesta norma tecnològica recull i posa en relació les bones pràctiques ambientals (BPA) de la jardineria i el paisatgisme i és vàlida per incorporar les BPA en les fases d’execució i de manteniment de les obres.

Avalua i proposa bones pràctiques per minimitzar els potencials impactes ambientals inherents a les actuacions de jardineria i paisatgisme (afectació d’espais naturals, consum de recursos, emissions o generació de residus) per oferir solucions de gestió ambiental i potenciar el prestigi ambiental i ecològic de la jardineria i el paisatgisme com a part integrant de les solucions basades en la natura (SbN) dins de l’àmbit de les activitats urbanístiques.

Accedeix a total la familia NTJ15 GESTIÓ DELS ESPAIS VERDS.


Descripción

La finalitat d’aquesta NTJ 15J és elaborar una documentació tècnica que ajudi a conèixer, interpretar i aplicar les BPA més adequades en les fases d’execució i de manteniment de les obres de jardineria i paisatgisme a fi de maximitzar-ne els beneficis ambientals.

Aquest manual s’ha concebut com una guia pràctica de consulta per qualsevol organització dedicada a la jardineria i els espais verds que decideixi implantar un programa de bones pràctiques ambientals. Un programa de BPA aplicat als espais verds ha de transmetre els comportaments específics d’una organització del sector perquè el seu resultat global sigui eficaç al llarg de tot el cicle de vida dels espais verds, avançant cap a l’excel·lència ambiental.

Any de publicació: 2019

Información adicional

Peso 0,400 kg
Dimensiones 21 × 0,4 × 29,7 cm
Formato

Edición impresa, Edición digital PDF, Consulta online

También te recomendamos…