NTJ 12S Part 1 Obres de bioenginyeria del paisatge: Tècniques protecció superficial del sòl

79,90 94,00 

Aquesta Norma Tecnològica és vàlida per a les tècniques de protecció superficial del sòl −tècniques de recobriment i tècniques mixtes de revestiment− en les obres de bioenginyeria del paisatge de restauració en el seu sentit més ampli realitzades en vessants naturals, riberes, terraplens o desmunts.

Derogació

Aquesta NTJ 12S PART 1: 2012 OBRES DE BIOENGINYERIA DEL PAISATGE: TÈCNIQUES DE PROTECCIÓ SUPERFICIAL reemplaça les NTJ 12S PART 1: 1999 OBRES DE BIOENGINYERIA: TÈCNIQUES DE RECOBRIMENT DE TALUSSOS i NTJ 12S PART 3: 2000 OBRES DE BIOENGINYERIA: TÈCNIQUES MIXTES DE REVESTIMENT DE TALUSSOS, les quals queden totalment derogades.

Amb aquesta edició de 2012, el contingut comprovat de les edicions de 1999 i 2000 s’han mantingut i ampliat amb els nous coneixements. Juntament amb les adaptacions de redacció de la legislació i normatives canviades o revisades, s’han ampliat i actualitzat les especificacions i valors per als nous materials i tècniques.

Accedeix a tota la familia de la NTJ 12 Restauració del paisatge


Descripción

L’NTJ 12S PART 1 té com a finalitats les següents:

  • Recopilar i descriure les característiques, principis i especificacions tècniques particulars de disseny i construcció de les tècniques de bioenginyeria del paisatge de recobriment i mixtes de revestiment de vessants.
  • Fixar la terminologia relativa a les tècniques de recobriment i mixtes de revestiment en les obres de bioenginyeria del paisatge de restauració i renaturalització de vessants.
  • Servir de base tècnica per als projectes i execució de les tècniques de recobriment i mixtes de revestiment de bioenginyeria del paisatge aplicables en vessants.

Any de publicació: 2012

Información adicional

Peso 0,350 kg
Dimensiones 21 × 0,5 × 29,7 cm
Formato

Edición impresa, Edición digital PDF, Consulta online

También te recomendamos…