NTJ 03E Protecció dels elements vegetals en els treballs de construcció. Revisada

12,75 15,00 

Aquesta Norma Tecnològica és vàlida per a la protecció de la vegetació preexistent durant la planificació, el projecte, l’execució de treballs de construcció o de demolició i eventualment durant els treballs de manteniment, que afectin espais verds o arbrat viari estiguin o no consolidats, així com espais de nova urbanització en zones de desenvolupament. Per extensió també és vàlida per a la protecció de la vegetació de plantació recent.

Té la finalitat de garantir la protecció individual o per grups dels arbres i dels arbusts que hi pugui haver en una zona afectada per obres, estenent aquests grups als de plantes herbàcies i a les àrees amb coberta vegetal, fins i tot boscos, a partir d’ara tots ells anomenats “àrees de vegetació”.

DEROGACIÓ
Aquesta NTJ 03E: 2005 PROTECCIÓ DELS ELEMENTS VEGETALS EN ELS TREBALLS DE CONSTRUCCIÓ reemplaça l’NTJ 03E: 1993 del mateix títol, la qual queda derogada.

SKU: 978-84-95372-98-7 Categorías: , Etiquetas: ,

Descripción

L’NTJ 03E té com a finalitats les següents:

• Definir els criteris que s’han de considerar en el projecte i l’execució d’obres que puguin afectar les àrees de vegetació, extensibles a possibles afectacions en treballs de manteniment.
• Especificar els requisits, les obligacions, les informacions i les dades que s’han de tenir en compte en el projecte i l’execució de les esmentades obres.
• Fomentar el respecte que es mereix la vegetació existent, davant les accions dels treballs de construcció i demolició.
• Assistir els responsables tècnics del projecte, execució i manteniment de les esmentades obres.
• Fixar la terminologia relativa a la protecció de la vegetació.
• Fomentar la qualitat ambiental i paisatgística en el projecte i l’execució de les esmentades obres.
• Implantar els conceptes de seguretat i salut en el projecte, l’execució i el manteniment de les obres.

Any de publicació: 2005

Información adicional

Peso 0,245 kg
Dimensiones 21 × 0,4 × 29,7 cm
Formato

Edición impresa, Edición digital PDF, Consulta online

También te recomendamos…