NTJ 17V Vermicompostatge

59,50 70,00 

Aquesta Norma Tecnològica és una guia de bones pràctiques per als sistemes de vermicompostatge. Especifica els requeriments mínims que són necessaris seguir en el procés de vermicompostatge per garantir la qualitat del producte final d’aplicació en els sectors dels espais verds, la jardineria, el viverisme, els horts i la producció ecològica.

L’objectiu de les especificacions aquí referides és la bona gestió d’aquests sistemes per crear l’ambient més idoni i natural, per afavorir el bon desenvolupament dels cucs de terra i per garantir la qualitat i la contaminació mínima del vermicompost per patògens de plantes, animals (inclosos els patògens d’humans) o per propàguls de males herbes.

Aquesta Norma Tecnològica és aplicable en primer lloc al vermicompostatge a escala industrial i per a la seva comercialització, però també és aplicable al vermicompostatge a escala mitjana i petita, com ara el comunitari i el domèstic, amb vermicompostadors o petites lliteres de cucs de terra i per a un autoconsum.


Descripción

L’NTJ 17V té com a finalitats fomentar la bona gestió dels sistemes de vermicompostatge i estandarditzar la qualitat i facilitar i promoure l’ús i la certificació del vermicompost en els sectors dels espais verds, la jardineria, el viverisme, els horts i la producció ecològica.

Any de publicació: 2011

Información adicional

Peso 0,340 kg
Dimensiones 21 × 0,4 × 29,7 cm
Formato

Edición impresa, Edición digital PDF, Consulta online

También te recomendamos…