NTJ 04S Sistemes de control i gestió d’instal·lacions de reg

70,55 83,00 

Aquesta Norma Tecnològica és vàlida per a la instal·lació, la posada en funcionament i la recepció posterior dels sistemes de control i de gestió de les instal·lacions de reg als espais verds, tant pública com privada.

Complementàriament, per a la redacció de projectes de les instal·lacions de sistemes de regs automàtics als espais verds, vegeu també l’NTJ 01I: RECOMANACIONS DE PROJECTE D’INFRAESTRUCTURES DE REG.

Accedeix a tota la família de la NTJ 04 Infraestructures bàsiques d’espais verds.


Descripción

La NTJ 04S té com a finalitats les següents:

  • Fixar la terminologia relativa als components i els treballs d’instal·lació i recepció dels sistemes de control i de gestió de les instal·lacions de reg als espais verds.
  • Orientar al propietari i al director facultatiu en l’elecció del sistema de control i de gestió d’instal·lacions de reg més eficaç, adaptat a les seves necessitats i restriccions.
  • Especificar les metodologies que s’han de tenir en compte per als treballs d’instal·lació i posada en funcionament d’un sistema de reg als espais verds.
  • Definir les regles perquè existeixi una mínima compatibilitat entre els diferents sistemes de control.
  • Assistir i orientar als responsables tècnics de la instal·lació i la posada en funcionament de sistemes de control i de gestió de les instal·lacions de reg als espais verds per poder prendre i justificar les oportunes decisions tècniques.
  • Proporcionar regles de presentació del manual de l’usuari, del manual d’instal·lació i de la guia d’avaries.

 

Any de publicació: 2013

Información adicional

Peso 0,340 kg
Dimensiones 21 × 0,5 × 29,7 cm
Formato

Edición impresa, Edición digital PDF, Consulta online

También te recomendamos…