NTJ 01J Redacció de projectes de jardineria i paisatgisme

78,20 92,00 

Aquesta Norma Tecnològica és aplicable a la prestació de serveis de planificació i disseny en l’àmbit de l’ordenació paisatgística.

És particularment aplicable a projectes de jardins i parcs, de zones comercials i residencials, places i carrers, rotondes i altres espais susceptibles d’ordenació.

També a projectes de restauració i integració paisatgística, de valorització de paisatges patrimonials, de revegetació i estabilització del terreny, d’infraestructura verda, i d’altres projectes d’objectius i abast similars als esmentats.

Accedeix a tota la familia NTJ01 Disseny i projecte dels espais verds.

La publicació d’aquesta nova NTJ és gràcies a la col·laboració de Fundació de la Jardineria i el Paisatge amb Associació de nens amb Càncer (AFANOC) i La Casa dels Xuklis. Els honoraris corresponents a la Direcció Tècnica d’aquest projecte han estat donats a aquestes dues entitats.


Descripción

La norma defineix la informació mínima exigible i les competències tècniques necessàries en funció del tipus de projecte. La finalitat de la norma serà:

  • Estandarditzar la seva estructura, continguts i especificacions.
  • Establir mínims exigibles de documentació i continguts del projecte mitjançant la consecució de l’excel·lència tècnica, expressiva i administrativa en el procés de redacció.
  • Fomentar l’exigència que el projecte constitueixi una veritable eina de control d’execució del projecte, que presenti informació de manera consistent mitjançant la documentació i continguts adequats.
  • Orientar la presa de decisions respecte als plecs de prescripcions per part dels responsables de la gestió i creació de la jardineria i els espais verds.

Any de publicació: 2013

Información adicional

Peso 0,250 kg
Dimensiones 21 × 0,5 × 29,7 cm
Formato

Edición impresa, Edición digital PDF, Consulta online

También te recomendamos…