¡Oferta!

Subscriptor online (PDF). Accés i descàrrega de les NTJ

El precio original era: 4.500,00 €.El precio actual es: 3.500,00 €.

Accedeix a totes les Normes Tècniques de Jardineria i Paisatgisme

Amb aquest tipus de subscripció es pot consultar, descarregar i imprimir  tota la col·lecció de NTJ publicades (format pdf).

© FUNDACIÓ DE LA JARDINERIA I EL PAISATGE – Qualsevol reproducció total o parcial d’aquest document està totalment prohibida i estarà subjecta a la llei de la propietat intel·lectual.


Descripción

Si ja ets subscriptor, segueix les següents instruccions:

  1. Realitzar el procés normal de compra, seleccionant l’article «Col·lecció NTJ per a subscriptors«. En l’apartat «Formato» selecciona l’opció «Edición digital pdf» i afegeix-la al carret.
  2. Una vegada afegit, accedeix a l’opció «ver carrito» per poder introduir el teu codi de cupó i finalitzar la compra.
  3. Aplica el codi del cupó que has rebut per correu electrònic perquè s’apliqui el descompte, i finalitza la compra.
  4. Introdueix les teves dades en l’apartat «Detalles de facturación» i punxa a l’apartat «Proceder al pago«. (Només hauràs d’emplenar l’apartat de «Detalles de facturación» una vegada. Et sol·licitem aquestes dades per donar compliment a la Llei de protecció de dades de caràcter personal, R.G.P.D.).
  5. El programa et mostrarà un resum de la teva comanda i podràs finalitzar el procés de compra.
  6. Una vegada finalitzat la comanda podràs descarregar les publicacions. (Tindràs sempre les NTJ disponible, accedint a l’apartat “Descarregues” de “El meu compte”)

Aquest servei dóna accés a totes les NTJ publicades (en format pdf). Es contracta a partir d’una quota d’accés inicial, que s’abona una sola vegada,  i una quota de manteniment anual per les noves publicacions.

Si vols saber més accedeix a les tarifes de subscripció o contacta amb nosaltres.

Información adicional

Formato

Edición digital PDF