Servei d’accés gratuït a la consulta en línia de les NTJ

Les Normes Tecnològiques de Jardineria i paisatgisme són un referent per a totes aquelles i aquells professionals que requereixen un material sòlid per a fonamentar els seus treballs, establint uns criteris objectius i unificats.

Amb l’objectiu  de seguir amb la nostra labor de divulgació de coneixement, així com la dinamització del sector, com a principal actor en el disseny i projecte, en la construcció, el manteniment i conservació,  i en la gestió de la infraestructura verda de les nostres ciutats, ampliem el seu servei a totes les persones afiliades, oferint l’accés a la consulta en línia de les NTJ de manera gratuïta.

Qui pot beneficiar-se de l’accés gratuït a la consulta online de les NTJ?

Aquest servei de consulta online està dirigit a totes les persones que formin part de les següents entitats:

Com activar el servei?

Envia’ns la teva sol·licitud a través d’aquest formulari. Una vegada verificat per l’entitat, t’enviarem el teu codi d’accés a través del correu electrònic. Si encara no ho has fet, registra’t en la web www.ntjdejardineria.org. Necessitaràs tenir un compte d’usuari per a activar el teu codi.

Accedeix al catàleg de publicacions i consulta les NTJ sempre que el necessitis, estiguis on estiguis.

I si no formes part d’aquestes entitats però ets d’una altra associació, gremi o col·legi oficial?

Encara que no podem oferir-te l’accés a la consulta en línia de manera gratuïta, treballem per a continuar ampliant el nostre servei a través de la col·laboració amb altres entitats afins al sector.

Si la teva entitat vol col·laborar oferint als vostres afiliats el servei d’accés a la consulta online de les NTJ, consulta més informació aquí. Si la teva empresa vol col·laborar oferint a instituts i universitats l’accés de les NTJ als alumnes, consulta més informació aquí.

També pots contactar amb nosaltres a través del telèfon 93 246 15 17, o enviant un correu electrònic a ntj@ntjdejardineria.org.