Ja pots consultar online les NTJ

Amb la finalitat de facilitar l’accés a les Normes Tecnològiques de Jardineria i Paisatgisme hem posat en marxa l’opció de consulta online en la nostra web.

La consulta online t’ofereix:

  • Accés des de qualsevol dispositiu a les NTJ sense necessitat de descarregar-la.
  • Interactuar amb el contingut amb major facilitat, acostar i allunyar la pantalla i moure’s a través del document.
  • Sempre accessible a través del compte d’usuari.
  • Un 15% menys en el preu de venda (respecte de les versions en paper o format PDF).
  • Subscriure’t a partir de 29,99€ al trimestre. (Tarifa especial per a estudiants de 19,99€ al trimestre).  Accedeix a les tarifes de subscripció.

Com adquirir  les NTJ:

Només has d’accedir a la botiga online, triar la publicació i seleccionar la consulta online en les opcions de format per a afegir-les al carret i procedir al pagament. El programa mostrarà un resum de la comanda on podràs introduir un codi de descompte, seleccionar la forma de pagament (targeta de crèdit, transferència o domiciliació), o introduir les teves dades de facturació.

Una vegada finalitzat la comanda es podrà accedir a la consulta de la publicació a través de l’apartat Biblioteca de «Mi cuenta«.

Exemple

Promoció de llançament

Perquè puguis provar la nova consulta online, t’oferim un mes d’accés a la consulta online gratuït.  Només has de sol·licitar el teu codi de descompte a través d’aquest formulari*.

Esperem que aquesta nova funcionalitat sigui del teu grat i quedem a l’espera dels teus comentaris en qualsevol sentit.

*Promoció limitada a les 50 primeres sol·licituds. Data de caducitat de la promoció: 31 de març de 2019. S’enviarà a la persona usuària un codi amb el qual podrà accedir a la consulta online durant 30 dies a comptar des de la data d’activació. El codi només podrà ser utilitzat per la persona usuària a través del seu compte. Aquesta promoció no implica compromís de continuïtat ni cap cost.