Curs per expressar el jardí - Centre formació Laberint

Dibuix per expressar el jardí | Curs monogràfic

El curs Dibuix per expressar el jardí d’iniciació en l’expressió plàstica com a eina del projecte del jardí,  impartit per Carme Farré, col·laboradora habitual de les Normes tècniques de jardineria i paisatge, les NTJ, permetrà experimentar i desenvolupar tècniques bàsiques de representació de jardins mitjançant sistemes mixtos com el dibuix i l’aquarel·la. L’objectiu és adquirir les bases per dibuixar els elements del jardí: flors, arbres, arbustos, paviments… i crear escenes que reflecteixin els ambients, les formes, els colors i les textures de la composició. S’introduiran les bases per realitzar plànols i seccions.

Dades del curs
A qui s’adreça: persones aficionades i professionals. No cal tenir coneixements previs de dibuix
Data d’inici: 03/10/2022
Data de finalització del curs: 19/12/2022
Data d’inscripció: de l’1 de setembre al 27 de setembre de 2022
Nombre total d’hores del curs: 40
Sessions: 10
Dies de la setmana: dilluns
Horari: de 9.30 h a 13.30 h
Idioma: Català
Docents: Carme Farré, llicenciada en Biologia per la UAB i Landscape architect per l’ École Nationale Supérieure du Paysage de Versailles
Consideracions: el primer dia de classe s’informarà l’alumnat del material necessari per a les sessions

Més informació i inscripcions

Font: Centre de formació del Laberint.

El Centre de formació del Laberint  va començar a funcionar el 14 d’octubre de 1993. Aquell dia es va inaugurar el Centre de Formació en Jardineria i Paisatge Rubió i Tudurí, que més tard va prendre el nom actual. Durant més de 25 anys, milers d’alumnes —tant aficionats com professionals— han passat per les seves aules.