Black Friday-NTJ-25-cat-web

Black Friday | Subscriu-te amb un -25% en la quota d’alta a les NTJ

Sí, també nosaltres ens sumem a la iniciativa i t’oferim un 25% de descompte* en la quota d’alta de la subscripció que prefereixis.

Les NTJ es configuren com un valuós instrument per a l’activitat professional i empresarial perquè unifiquen criteris, fent possible la utilització d’un llenguatge comú, simplificant i unificant productes i processos en el sector de la jardineria i el paisatgisme.

Les NTJ es poden aplicar en les diferents fases de les obres de jardineria i restauració del paisatge, des de la fase de projecte a la certificació, passant per l’execució i recepció de l’obra.

Per això, aplicar les NTJ millora la comunicació entre les parts involucrades en un determinat projecte i servei, incrementant la transparència, qualitat i competitivitat dels productes i els serveis en el sector.

Si vols aprofitar aquesta promoció, només has d’enviar-nos aquest formulari i t’enviarem el teu pressupost personalitzat.

 

* Descompte aplicable a l’import de la quota d’alta. El descompte no és aplicable a la quota de manteniment anual. Descompte no acumulable a altres promocions o descomptes. Promoció vàlida del 25 de novembre al 5 de desembre de 2019.